LABRA ryhmä

Tuvia Kaipainen, Kide Rinne, Essi Saarikoski ja Laura Ylinen

Pieniä maailmoja - statuskahvila

2020

Esitykset 24.-25.10 klo 15-20, Villa Kivi

Kuvat: Iikka Ranta

Pieniä maailmoja - statuskahvila on osallistava performanssi, installaatio, valo- ja ääniteos, jossa luodaan pieni maailma.

Teos ottaa puheeksi Kestävän kehityksen Agenda 2030 teemoista eriarvoisuuden vähentäminen ja ilmastotekoja. Kantavana ajatuksena teoksessa on se, että emme aina pysty vaikuttamaan omaan elämäämme, emme synny tänne tasavertaisina, eikä meillä ole samat lähtökohdat elämässä. Elämäämme vaikuttavat niin monet asiat, usein myös sattumat ja valinnoilla, jotka teemme voimme vaikuttaa omaan ja toisten ihmisten tulevaisuuteen.

Tekijät pohtivat omia merkityksellisiä sattumia elämässään, jotka tulevat teoksen yhteyteen esille ja teoksen kokijalle annetaan myös mahdollisuus miettiä ja jakaa omia sattumia, merkityksellisiä, omaan elämään vaikuttaneita kohtaamisia.

LABRA ryhmän tukena Herttoniemen nuorisotyöyksikkö, Kulttuurin ja vapaa-ajantoimiala, nuorisopalvelut, Helsingin Kaupunki

Teos on tilattavissa: Essi Saarikoski (taiteilijaryhmän jäsen, tuottaja) +358 452759297 essiannastiinasaarikoski@gmail.com

Pieniä maailmoja - statuskahvila la-su 24.10. - 25.10.2020 klo 15 - 20

Tilaan otetaan 10 katsojaa korona rajoituksista johtuen.

Noudatamme THL:n antamia maskisuosituksia. Tämän lisäksi yleisölle annetaan lisäohjeita paikan päällä. Tulettehan paikalle terveinä. 

Lämpimästi tervetuloa katsomaan ja kokemaan teoksemme!

Kirjailijatalo Villa Kivi, Linnunlauluntie 7, 00530 Helsinki.

Ryhmän somet @vapaa_labra