LABRA ryhmä

Tuvia Kaipainen, Kide Rinne, Essi Saarikoski ja Laura Ylinen

Pieniä maailmoja - statuskahvila

2020

Esitykset 24.-25.10 klo 15-20, Villa Kivi

Kuvat: Iikka Ranta

Pieniä maailmoja - statuskahvila on osallistava performanssi, installaatio, valo- ja ääniteos, jossa luodaan pieni maailma, jonne astuessaan kokija saa itselleen sattumanvaraisen statuksen, kohtaamisia, sattumia hävikkiruoka aterian lomassa.

Teos ottaa puheeksi Kestävän kehityksen Agenda 2030 teemoista eriarvoisuuden vähentäminen ja ilmastotekoja. Kantavana ajatuksena teoksessa on se, että emme aina pysty vaikuttamaan omaan elämäämme, emme synny tänne tasavertaisina, eikä meillä ole samat lähtökohdat elämässä. Elämäämme vaikuttavat niin monet asiat, usein myös sattumat ja valinnoilla, jotka teemme voimme vaikuttaa omaan ja toisten ihmisten tulevaisuuteen.

Tekijät pohtivat omia merkityksellisiä sattumia elämässään, jotka tulevat teoksen yhteyteen esille ja teoksen kokijalle annetaan myös mahdollisuus miettiä ja jakaa omia sattumia, merkityksellisiä, omaan elämään vaikuttaneita kohtaamisia.

LABRA ryhmän tukena Herttoniemen nuorisotyöyksikkö, Kulttuurin ja vapaa-ajantoimiala, nuorisopalvelut, Helsingin Kaupunki

Teos on tilattavissa: Essi Saarikoski (taiteilijaryhmän jäsen, tuottaja) +358 452759297 essiannastiinasaarikoski@gmail.com

Esitysajat: La-Su 24.10-25.10.2020, tasatunnein. Esityksen kesto: noin. 30 min

Varauduthan odottamaan ulkona esitystilaan pääsyä säästä riippumatta. Huomioithan myös ettei tilassa ole mahdollista käyttää saniteettitiloja.

Huomioithan, että esityksiin on hyvä varata lippu. Esityksiin mahtuu vain 10 katsojaa korona rajoituksista johtuen.

Lippujen varaaminen tapahtuu sähköpostitse vapaalabra@gmail.com

Noudatamme THL:N antamia linjauksia, jonka takia pyydämmekin jokaista katsojaa varaamaan mukaan kasvomaskin esitykseen. Tämän lisäksi yleisölle annetaan lisäohjeita paikanpäällä. Tulettehan paikalle vain täysin terveinä. Paikan päällä esiintyjät yhdessä avustajien kanssa noudattavat tarkkaa hygieniaohjeistusta.

Lämpimästi tervetuloa katsomaan ja kokemaan teoksemme!

Kirjailijatalo Villa Kiveen, Linnunlauluntie 7, 00530 Helsinki.

Ryhmän somet @vapaa_labra